Bättre och bättre dag för dag!!!! (för vissa)

Färjestad fortsätter sitt seger tåg. Ikväll var det dags att möta Södertälje. Eller egentligen så var det Södertälje mot Jonas Gustavsson, som var fruktansvärt bra idag. Vad ska vi med Reinhard Divis till? Han har ju inte gjort nåt i de matcher han har stått. Nej, Jonas borde vara förstemålis, då kan det nog bli ett guld till......
   Matchen då? Jämnt, ganska mycket målchanser och två bra målvakter.....men Färjestad var bättre och vann välförtjänt.....med lite tur kanske.

Vissa andra hade inte samma tur.  ÅFF hade nämligen bortamatch mot Häcken ikväll, och det började ganska bra. Gjorde första målet och i halvtid stod det 3-1 till Åtvid. Men sen i andra så hände något. Santos missade en straff och efter det så rann det iväg. Matchen slutade 4-3 till Häcken efter att de också fått en straff....

Det kanske är så ÅFF-spelarna inte har den mentala styrka som krävs för att vinna just dessa viktiga matcher, eller hålla uppe sitt spel hela matchen igenom......får hoppas att det löser sig till sist iaf....

En vinst till!!!!

Igår var det dags för hockey igen. Färjestad tog emot Frölunda i LöfbergsLila Arena. Matchen började riktigt bra. Första målchansen kom redan efter 7 sekunder! Men Emil Kåberg lyckades inte göra mål på Holmqvist. Men Anders Bastiansen lyckades bättre. 1-0 efter 1.25.
   Efter 3.24 trodde vi alla att Färjestad gjort 2-0. Men domare Lahti dömde felaktigt bort målet för spelare i målgården. Då tog Ulf Dahlén timeout men det hjälpte inte. Färjestad var bättre, och 2-0 skulle komma. Efter 10 minuter sköt Thomas Rhodin ett riktigt bra skott och 2-0 var ett faktum.
   Sen blev Färjestad sämre eller om Frölunda blev bättre. Frölunda lyckades till sist göra 2-1, ett mål som inte heller skulle bli godkänt. Tommi Kallio hoppade i stort sett in i Jonas Gustavsson.
   Men till sist så vann Färjestad.

Sitter nu och kollar på F-1, vilken jälva skitsport, ett jävla skitlopp!!!!!
Det började så bra! Pole för Massa, tredje startplats för Kimi. Sen vid första depåstoppet gick all åt skogen.
Tänk om folk bara kunde sköta sitt jobb.......

FAN!!!!!!!!!!!


JA!!!!!!!

Ännu en seger! På väg åt rätt håll. Färjestad slog Djurgården borta med 5-2.
Målskyttar blev Rickard Wallin 3, Jörgen Jönsson och Jens Skåhlberg.

Längtar så tills den 16 och den 18 oktober. Först ska jag se Färjestad ta sig an LHC i Linköping på torsdagen och sen bär det av till Karlstad på lördagen för att se Färjestad-Brynäs.

Och så ska det införskaffas en ny matchtröja!


Lägenhetsvisning idag.....

Jag och mamma mötte upp Jennie vid Åkervägen 7 vid kl ett idag. Skulle titta på några 2:or. Tittade på tre stycken, men ingen var speciellt fin. Den sista vi var inne i hade oranga köksluckor. Som varit där sen 70-talet ungefär. Inte alls snyggt. Fula tapeter i stort sätt alla rum Det var ingen höjdare alls.

Ska nog försöka att få den första 1:an jag tittade på. Skitsnygg, nyrenoverad och tyvärr ganska dyr. 3100 kronor i månaden......men man kan ju alltid hoppas.

ÄNTLIGEN!!!!!!

Äntligen har Färjestad tagit sin första trepoängare, efter två riktigt dåliga matcher mot Brynäs och Rögle.
Så ikväll mötte Färjestad Luleå. Vann skotten med med 37-18, och matchen med 2-0 efter mål av Martin Johansson och Jonas Holös.....Får hoppas på att det håller i sig.

Så har hockeyn börjat igen, bra eller dåligt?

Färjestad hade brynäs borta kväll. Jag och min bror satt och tittade på den hemma hos Jonas, fast Jonas då självklart var inne i Linköping. Matchen började lite dåligt, blev betydligt bättre och så blev det sämre igen....Brynäs vann med 3-2 efter sudden.
Men en poäng är väl bättre än ingen alls....

Visst, hockey kan vara väldigt roligt att titta på, men den kan också förstöra vissa saker.......tänk på den ett tag!

Kanske får en egen lägenhet snart, äntlien!

Fick ett samtal från min handledare på socialförvaltningen i fredags, hon sa till mig att dom kommer betala hyran till min lägenhet. En 1:a men det är bättre än ingenting. Hittade en också men den tyckte dom var lite dyr, men jag kommer hålla fast i den så gott det går. Läget var ganska bra. 3100 kronor i månaden är kanske lite dyrt men nyrenoverad.

Får väl se vart det här leder nånstans....

Att man aldrig lär sig!!!!

Jag har alltid sagt att jag aldrig tittar på skräckfilm själv, men vad gjorde jag igår?
Jo, jag tittade på Hostel, helt själv. Vilken jävla hemsk film!

Ett människohandelsföretag vid namn ElitHunting som kidnappar människor, som dom sedan säljer till extremt sjuka människor som kommer att tortera dem tills döds!
    Här är äckligt smakprov.

Blä!!!!!

Livet suger verkligen just nu!

Ingenting funkar som det ska. Människor dör, livet blir inte som man tänkt sig. Massa negativa tankar börjar fylla ens huvud igen, när man precis blivit av med dom. Man oroar sig för allt som finns, och utan att manmärker det så hamnar man i depressionsspiralen igen. 
   Man kan sitta och gråta hela dagarna och bara önska att livet ska ta slut. Vilket är ironiskt med tanke på att någon i familjen precis har gått bort, och det var det som satte igång alla dessa tankar igen....

Skulle vilja ha något säkert i mitt liv att hålla mig fast vid men det har jag inte riktigt......
Man kan ha personer att prata med men det är inte riktigt så jag menar....

Utan jag vill ha någonting som jag vet att aldrig kommer att förlora....men jag har inte ens mig själv...

2 ganska roliga dagar och 1 mycket tråkig....

I söndags var det dags för formel-1 igen, denna gång på Spa-Franchorchamps. Loppet började ganska bra. Räikkönen körde om Hamilton runt varv 3 och behöll ledningen nästan ända in i mål. Men med några varv kvar börjar det att regna, och vad gör då Kimi? Jo han gasar på för mycket och kör av. Hamilton passerar då mållinjen som vinnare och Massa som tvåa. Men  några timmar efter målgång läste jag på sportbladets hemsida att Hamilton har blivit bestraffad, slutade trea och Massa tilldelas segern istället. Sweet!

Och igår var det dags för fotboll. Åtvidabergs FF mötte Falkenberg. Och även här gick det till sist bra. ÅFF vann med 2-0. Efter mål av Jesper Arvidsson och Johan Niklasson.

Men denna dag har inte varit i närheten av lika rolig. 
Har varit på min mormors begravning idag....mår däför inte så jättebra idag....Ledsen och nere

Vilken hockeyhelg det har varit!

Det började lite smått i torsdags då jag åkte ner till Kisa. Skulle träffa Marie o umgås lite med henne och så skulle hon ju hjälpa mig med mitt hår. Skulle göra håret lila, eller bara hälften. Så vi hade i färgen, allt såg väldigt bra ut så det var bara att skölja ur färgen. Men riktigt så enkelt var det inte. Den lila färgen färgade av sig på resten av håret, så jag blev lila/grårosa. Inte alls snyggt, o var måttligt förstörd under torsdagskvällen.

Men det löste sig till sist. Köpte blonderingsfärg på Konsum på fredagsmorgonen och fixade iordning håret när vi kom hem. Så nu ser det bättre ut. Resten av dagen spenderades i Linköping. Gick och åt på Thai Coconut, en av dom godaste resturangerna i Linköping. Sedan gicks det en del på stan till klockan närmde sig 5. Då gick jag o Marie till Mc och ockuperade deras toalett i ca 40 minuter för att göra oss i ordning för kvällens match mellan vårt kära Färjestad och TPS Åbo.

Vi träffade på Jonas i Cloetta Center, och begav oss strax efter det till Stångebrohallen där matchen spelades.
Jag och Marie lyste verkligen upp en mörk och tråkig hall, så lila som vi var!
     Och så fort spelarna tittade upp mot oss så såg vi på dom att dom kände igen oss, det är nice!

Och själva matchen då, jo då den gick jättebra. Vinst med 5-2. Målskyttar var Sacha Treille, Jesper Mattsson, Martin Sevc, Jörgen Jönsson och Eero Somervuori. Men bäst på plan var Mikael Johansson,

När matchen var slut så fick jag och Marie en minivåg av Jonas Gustavsson och Jörgen Jönsson.

                  
  

  
Men så blev det match på lördagen också, då spelade Fäjestad mot Hv71. Tyvärr gick det inte lika bra då,  Hv vann med 4-3 i sudden. Men det var en ganska bra och jämn match, bäst i Karlstadlaget idag var Gustaf Thorell.  

Efter matchen gick jag och Jonas till La Kantarell och åt lite, sen blev det dags för finalen mellan LHC och Frölunda. Jonas var då gladare efter matchen än vad jag var, hoppades nämligen att LHC skulle förlora. 

På vägen hem gissade vi hur elitserien kommer att sluta så här kommer mitt tips;

Färjestad
Frölunda
Linköping
Hv71  
Djurgården
Timrå
Modo
Södertälje
Luleå
Skellefteå
Brynäs
Rögle                                                   

Ny blogg!

Har nu skaffat mig en blogg igen, får se om den här är kvar längre än den förra.

Den är i alla fall snyggare än den förra. Och den kan jag tacka snälla Jonas för. För jag har ingen aning om hur man ändrar färg och sånt, men tack o lov så finns det dom som gör det.....

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0