Vart ska man ta vägen?

Man kanske skulle vara hemma lite mer.....

2 veckor kvar.......

........till min tandoperation. Ska opera bort en visdomstand som växer snett. Fy fan vad ont det kommer att göra!
Har läst hur dom kommer att göra. Först så lägger dom ett snitt i tandköttet med en scalpell, flyttar på tandköttet. Med lite otur så måste dom krossa tanden för att kunna ta bort allt, allt beroende på hur tanden sitter. Det kommer också göra förbannat ont. Självklart så får man ju bedövning, men med min vanliga tur så kommer jag få ont iaf. Sen när tanden äntligen är borta så måste dom ju sy ihop tandköttet, AJ!!!!!!!!!

Det roliga fortsätter ju också när bedövningen släpper......Ont där tanden satt, ont i käken, risk för att det blöder i munnen, inte kunna prata ordentligt, inte kunna äta fast föda på några dagar. JIPPI.....och om man har riktig tur så får man en inflamation där tanden satt.

Och notan för detta obehag?

4000 kr!!!!

Vilka dagar det har varit.....

Drog sig in till Linköping runt 11 på torsdagen för att träffa Marie. Skulle gå på stan en sväng innan hockeyn, handla lite o äta lite. Började göra sig i ordning runt kl 4, sen bar det av till bilen för att byta om o så drog vi till hallen. Vi ville ha så bra platser möjligt, så vi var där när dom öppnade hallen. 
   Hade ganska trevligt innan matchen, hade dock inte lika trevligt i slutet av matchen. Förlust mot Linköping igen, jävla skit. När man har en målvakt som Jonas Gustavsson, som gjorde dom mest makalösa räddningarna, och man har bra målchanser så ska det bli mål och man ska då ha en chans att vinna matchen. Men målvakten kan inte göra allt. Det blir också svårare när man får en spelare skadad. Kanske inte ska diskutera om det var en korrekt tackling eller inte, för åsikterna går isär ganska kraftigt.
   Efter matchen så skulle det fixas lite autografer så klart, o kanske ta en bild eller två.


En riktigt bra målvakt det där:)


Under fredagen var jag tvungen att ta det lugnt för att klara av lördagen.
Var ju tvungen att gå upp vid kl 4, på morgonen för att komma upp till Karlstad i tid. Thomas och hans pappa skulle gå på folkrace, men jag o Marie orkade inte så fördrev tiden på annat sätt.
   Vid klockan kvart i tre åkte vi ut till LöfbergsLila Arena, jag o Marie nästan sprang in i hallen o in i shopen.
Hittade massor med snygga kläder, skulle kunna köpa en av allt där inne. Riktigt så mycket blev det inte men jag handlade iaf en tröja/jacka, ensnygg grön t-shirt och en ny matchtröja......
   Matchen mot Brynäs gick väldigt bra. Jonas var lika bra som vanligt och idag lyckades vi göra mål. Debutanten Lee Goren gjorde matchens första mål, och visade även vägen resten av matchen.
Det var en helt underbar dag....ibland önskar jag att jag bodde i Karlstad så ju kunde gå på hockey varje vecka.
 
   Det verkar som att solen gått upp i Karlstad igen.....



Vilken hockeyvecka det här kommer bli!!!!!

Det var hockey ikväll, Färjestad mötte Hv71. Efter en spännande avslutning så var hemmavinsten klar, tack o lov för det. Men Färjestad måste bli bättre i powerplay, det behövs verkligen! Men en skön vinst iaf, alltid skoj att slå Hv71. Eller vad säger du Daniel:)

Hockeyäventyret fortsätter på torsdag, då möter Färjestad LHC, i Linköping. Äntligen! Har saknat att gå på hockey. Så det ska bli jävligt skoj, hoppas på vinst bara.
   Även på lördag blir det hockey, i Karlstad! GUD, vad jag längtar. Det är helt underbart att gå på hockey i Karlstad, och kunna stå i sin ''egna'' klack. Ska shoppa loss lite också......Ska bli underbart!!!!!

Vad har hänt idag då?

* Massa kvalade in som 5:a, Hamilton tog pole. Inte bra alls!

*Varit ute o åkt. Varit på Mobilia, Ikano-huset. Handlat lite saker...

*Sen var det dags för hockey vid halv 7. Färjestad mötte Timrå borta. Började dåligt, fortsatte riktigt bar, blev sämre igen men tack o lov slutade det bra. Vinst med 6-4. Hoppas det vänder nu....

*Och nu sitter man och halvtittar på fotbollen, Sverige-Portugal. Står 0-0 just nu. Får hoppas att vi vinner.

*Imorgon fortsätter sporten. F1-lopp på morgonen, kanske kolla på reprisen av Montreal-Toronto och se hur Frögren sköter sig. Senare under dagen spelar ÅFF också. Mycket att hålla koll på.....

Grönt? Blått?

Mitt hår har blivit grönt.
Skulle bleka håret, och det blev grönt, o lite blått.
JÄVLA LILA FÄRG!!!!!!!

Finns det nåt tråkigare och sämre lag än LHC?

NEJ!!!!

DET GÖR DET VERKLIGEN INTE!!!!!!!!!

Så segt....

Har varit så trött, och har mått så dåligt den här veckan att det är sannslöst. I onsdags låg jag ner med den värsta spänningshuvudvärken jag nånsin haft. Kunde inte vara uppe, kunde knappt ligga ner, var yr och illamående. Inte den roligaste dagen....
   Men torsdagen blev allt trevligare. Blev bjuden på tårta hos Copy o Nettan. Det var en riktigt trevlig kväll. Fick senare på kvällen skjuts hem av en snäll Daniel, som då också passade på att lämna Stefans och Jörgens presenter hemma hos oss.
  Det bjöds nämligen på smörgårdstårta på lördagskvällen, skulle då fira mina bröder lite....Dom fick en hel del drickbart, så mycket kan jag ju säga.
  Tidigare under eftermiddagen så spelades det fotboll på Kopparvallen. Vi hoppades alla att ÅFF hade återhämtat sig efter spektaklet mot Häcken, men vi insåg ganska snabbt att så inte var fallet. ÅFF-spelarna ville knappt hålla i bollen, de slog inte en passning rätt och kunde inte heller ta emot passningen när den slogs rätt. ÅFF verkade inte vilja vara på planen ens....så dåligt självförtroende har dom. Största beviset för detta skedde när Santos fick bollen framför mål och kunde lätt bara styrt bollen i öppet mål. Men inte, han tar istället i för kung och fosterland och skjuter bollen rakt upp i ribban och så försvann den målchansen.
   Qviding då? Inte speciellt bra egentligen, det var ju Åtvid som var dåliga. Men jag måste säga att dom hade väldigt bra skådisar. De slängde sig åt alla håll och kanter, hela tiden. Och domaren var ju inte bättre han. Han måste ha varit den sämsta domaren som nånsin dömt på Kopparvallen......Jag undrar jag om det här kommer att gå vägen.....


RSS 2.0